Even voorstellen.. 

Mijn naam is Lolita. Van oorsprong kom ik uit Letland. Inmiddels woon ik al meer dan 15 jaar in Nederland. Jaren heb ik in Rotterdam gewoond en nu ben ik sinds kort verhuisd naar Maassluis. Wat heerlijk, na de drukte van de grote stad zich te bevinden wonend dichterbij de natuur.
In mijn eigen leven heb ik de zoektocht naar mijn ware zelf meegemaakt.  Daardoor kwam ik dichter tot de kern van wie ik ben. Op een moment kwam ik met burn-out  klachten thuis te zitten, dit gaf me de nodige rust om tot mijzelf te komen en mijn eigen levenspad te onderzoeken. Achteraf zie ik dat juist deze tijd, toen ik voelde dat ik vastgelopen was, mij heeft geholpen om nieuwe wegen te ontdekken. Zo begon ik meer te luisteren naar mijn eigen innerlijke stem en minder naar wat de wereld van mij  eiste.
De zoektocht naar de reden van het menselijke bestaan is een andere passie van mij. De wetenschap van onze unieke plaats in de tijd en in de wereld van nu. Waarom zijn we hier? Wat betekent het om je leven volledig te leven? 

In mijn eigen reis door het leven ben ik gekomen tot de diepere wetenschap over leven en mijzelf als onderdeel daarvan. Een ontmoeting met God heeft een grote impact gehad op mijn leven.
Daardoor heb ik een positieve ontwikkeling ervaren in mijn eigen leven. Er kwam ook een wens om andere mensen te helpen, om deze route van zelfontwikkeling te beginnen. 
Zo kwam ook mijn Coaching praktijk tot leven. Hier geef ik mensen tijd, plek en aandacht om tot hun ware innerlijke mens te komen. Hun droom voor de toekomst te ontdekken en stap voor stap nieuwe wegen te leren wandelen om hun droom te gaan leven.

De innerlijke wereld van de mens heeft al sinds mijn jeugd mijn interesse getrokken. Daarom ging ik psychologie studeren in Letland. Ik heb een bachelor in sociale wetenschap met een major in psychologie behaald. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in de zorg, voornamelijk met ouderen. Zorg voor ouderen was een prachtige tijd van geven voor je naaste. Dat wil ik nu voortzetten in het geven voor mensen die nog in hun krachtsjaren zijn. Zodat hun levens meer voldoening zal hebben.